GDPR

Chráníme osobní údaje… vlastním tělem

Lenka Stawarczyk • 30. 7. 2017

Zabezpečení věnujeme mimořádnou pozornost. Od května 2018 bude Teamio fungovat v souladu s pravidly GDPR.

Při využívání náborové aplikace nám vy i uchazeči svěřujete osobní údaje. V Teamiu jejich zabezpečení věnujeme mimořádnou pozornost. Spravujeme je dle současné právní úpravy ochrany osobních údajů (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) a intenzivně pracujeme na tom, aby vše bylo připraveno na účinnost nařízení EU, známé jako GDPR.

Od května 2018 bude Teamio fungovat v souladu s pravidly GDPR.

 

Bezpečnost dat v Teamiu je zajištěna řadou opatření:

  1. Všechny funkce v Teamiu jsou přístupné výhradně přes zabezpečený protokol (SSL). Veškerá komunikace mezi Teamiem a použitým prohlížečem je kvalitně šifrována.
  2. Třívrstvá architektura systému, řešení uživatelských rolí a rozdělení hlavních databází – to vše umožňuje přístup jen skutečně povolaným uživatelům.
  3. Každý uživatel se přihlašuje unikátním jménem a bezpečným heslem. Provedené akce v prostředí našich služeb jsou dohledatelné v tzv. „business logu“ a obsahují záznam o přesném čase provedení, firmě a uživateli.
  4. Průběžně probíhá operativní zálohování dat, díky němuž jsme schopni obnovit službu do osmi hodin od případné poruchy. Dostupnost služby je pod dohledem externího systému 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
  5. Servery s daty jsou fyzicky umístěny v bezpečném datovém skladu s kontrolovaným přístupem.
  6. Osobní údaje v Teamiu uchováváme v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů. Kdykoli uživatel Teamia nebo uchazeč odvolá svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, jeho osobní údaje mažeme. Dále osobní údaje mažeme rovněž v okamžiku, kdy vyprší doba platnosti příslušného souhlasu subjektu údajů se zpracováním jeho osobních údajů.

Bezpečnost je pro nás opravdu důležitá, nespoléháme proto jen na technická zabezpečení. Přístup k osobním údajům v Teamiu mají jen spolehliví zaměstnanci s odpovídající kvalifikací.

Věříme, že tímto prohlášením předejdeme možným obavám o správu dat, která nám svěřujete, a že s našimi službami jste a budete i nadále spokojeni.

Ke stažení

 

 

Mohlo by vás zajímat

Rušíme automatické přeposílání příloh do e-mailu
GDPR

7. 11. 2018

Rušíme automatické přeposílání příloh do e-mailu

Životopis ani průvodní dopis už volně v příloze e-mailu nenajdete. Teamio přestane nejpozději do 31. 12. 2018 posílat e-maily se všemi přiloženými soubory.

Spustili jsme bezpečnější přeposílání životopisů
GDPR

17. 9. 2018

Spustili jsme bezpečnější přeposílání životopisů

Našli jsme elegantní řešení, jak můžete kolegům či manažerům nadále přeposílat zajímavá CV a zároveň chránit osobní data uchazečů. V čem to spočívá?

GDPR z pohledu technologie: jak jsme připravovali naše systémy
GDPR

22. 8. 2018

GDPR z pohledu technologie: jak jsme připravovali naše systémy

GDPR urychlilo některé projekty související s bezpečností a automatizací náborové aplikace. Přesněji nám to popsal Ondřej Mysliveček, Technology Director v LMC.

Jste připraveni posunout své nábory na další úroveň?

Pojďme si zavolat. Ukážeme vám, jak s Teamiem dosáhnout o stupeň (nebo dva) vyšší mety. Vyzkoušejte Teamio na 30 dní zdarma!

Jste připraveni posunout své nábory na další úroveň?